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Home > Prossimi eventi / Upcoming events > Archivio eventi / Archive events

Archivio eventi / Archive events

Mag 15

Territori, archivi audiovisivi e cultura agroalimentare

15/05/2025 | 09:45 - 18:30

Mag 08

Navigating Complexity: Transdisciplinary Approaches to the Future of Gastronomy - with Raquel Mestre Cuesta, Constanza Diaz del Castillo Velasquez (Basque Culinary Center)

08/05/2025 | 17:15 - 18:30

Ott 29

Food Logistics and Management

29/10/2024 | 11:15 - 13:15

Giu 27

Food Industry Monitor - Le performance delle aziende italiane del settore food & beverage

27/06/2024 | 10:30 - 13:00

Mag 31

Festa per la Giornata Nazionale della Biodiversità di Interesse Agricolo e Alimentare della Regione Piemonte

31/05/2024 | 00:00

Dic 05

La Cantina del Futuro - Pollenzo

05/12/2023 | 16:30 - 20:30

Nov 27

La Cantina del Futuro – Valpolicella

27/11/2023 | 16:30 - 20:30

Ott 12

Ecuador and the Andean Region: Identity, development, innovation and transmission of gastronomy - with Esteban Tapia Merino

12/10/2023 | 16:00 - 19:00

Lug 12

Conferenza stampa di presentazione del rinnovo del protocollo di intesa “Costruire insieme azioni e conoscenza sul sistema del cibo di Torino e del territorio metropolitano - Atlante del cibo di Torino metropolitana”

12/07/2023 | 12:00 - 17:00

Food Industry Monitor 2023

Lug 12

Food Industry Monitor 2023

12/07/2023 | 10:30 - 15:00

Lug 11

Cerimonia per i Sostenitori delle Borse di studio - 11 luglio 2023, Pollenzo

11/07/2023 | 16:30 - 20:00

Lug 10

Life Talks

10/07/2023 | 18:00 - 20:00

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Eventi / Events

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5:00 PM - Living Forever Eating Only Dinosaurs
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5:00 PM - Results of the European project SusPlus: Innovative Education towards Sustainable Food Systems
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12:00 AM - Skills for the Future
5:00 PM - Tea Time Meeting with Pedro Reissig
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9:00 AM - Open Day
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5:00 PM - Tea Time Meeting with Jan Masschelein
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12:00 AM - La cucina alessandrina attraverso i disegni di Cecilia Prete
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5:00 PM - Vini e Terre di Borgogna
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5:00 PM - Coffee Sapiens
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12:00 AM - Politiche del Gusto
Living Forever Eating Only Dinosaurs
Living Forever Eating Only Dinosaurs
07/11/2018    
17:00 - 18:30
Aula Magna UNISG
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
with Jacopo Fo IN ITALIAN WITH SIMULTANEOUS TRANSLATION Millions of Italians endlessly discuss the healthiest way to eat. Health-fanatic fever is sky-high. Food intolerances are [...]
More Info
Results of the European project SusPlus: Innovative Education towards Sustainable Food Systems
Results of the European project SusPlus: Innovative Education towards Sustainable Food Systems
14/11/2018    
17:00 - 18:30
Aula Magna UNISG
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
with Paola Migliorini, Elisabeth Berlinghof, Elisa Cavrenghi, Mia Shembs and Fabio Tuccillo IN ENGLISH Presentation of the results of an international study of over 1,000 [...]
More Info
Skills for the Future
Skills for the Future
21/11/2018 - 22/11/2018    
Tutto il giorno
Torino
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
UNISG takes part at Skills for the Future, an international conference organized by the European Training Foundation in Turin, on 21-22 November 2018 More than 350 [...]
More Info
Tea Time Meeting with Pedro Reissig
Tea Time Meeting with Pedro Reissig
21/11/2018    
17:00 - 18:30
Agenzia di Pollenzo
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
We invite all to participate to an informal chat with the UNISG guest prof. Pedro Reissig at Le Tavole Accademiche. Pedro Reissig, founder of DeMorfa [...]
More Info
Open Day
Open Day
24/11/2018    
09:00 - 14:00
Aula Magna UNISG
  • In evidenza
* English Version Below * A Pollenzo nel periodo che va da novembre a luglio, si svolgono le Giornate Aperte. Durante la Giornata Aperta, oltre ad assistere alle conferenze che [...]
More Info
Tea Time Meeting with Jan Masschelein
Tea Time Meeting with Jan Masschelein
26/11/2018    
17:00 - 18:30
Agenzia di Pollenzo
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
We invite all to participate to an informal chat with the UNISG guest prof Jan Masschelein at Le Tavole Accademiche. Jan Masschelein is head of the Laboratory [...]
More Info
La cucina alessandrina attraverso i disegni di Cecilia Prete
La cucina alessandrina attraverso i disegni di Cecilia Prete
27/11/2018 - 14/12/2018    
Tutto il giorno
Agenzia di Pollenzo
  • In evidenza
Il prossimo 27 novembre La Cucina Alessandrina è in mostra presso le Tavole Accademiche dell’Università di Pollenzo. Fino al 14 dicembre sarà infatti possibile vedere [...]
More Info
Vini e Terre di Borgogna
Vini e Terre di Borgogna
28/11/2018    
17:00 - 18:30
Aula Magna UNISG
  • In evidenza
with Giampaolo Gravina and Camillo Favaro in ENGLISH and ITALIAN (in alternation, without simultaneous translation) Vini e Terre di Borgogna (Fil Rouge, 2018) is the [...]
More Info
Coffee Sapiens
Coffee Sapiens
30/11/2018    
17:00 - 18:30
Aula Magna UNISG
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
with Ferran Adrià, Carlo Petrini, Giuseppe Lavazza and Nicola Perullo Where does coffee come from? What's the story behind every single cup? How did we come to [...]
More Info
Politiche del Gusto
Politiche del Gusto
02/12/2018    
Tutto il giorno
Palermo
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
Domenica 2 dicembre, alle ore 11:45, il prof Nicola Perullo, direttore del Dottorato in Ecogastronomia, Formazione e Società e del Master of Gastronomy: Creativity, Ecology and [...]
More Info
Events on 07/11/2018
Living Forever Eating Only Dinosaurs
Living Forever Eating Only Dinosaurs
7 Nov 18
Pollenzo
Events on 14/11/2018
Results of the European project SusPlus: Innovative Education towards Sustainable Food Systems
Results of the European project SusPlus: Innovative Education towards Sustainable Food Systems
14 Nov 18
Pollenzo
Events on 21/11/2018
Skills for the Future
Skills for the Future
21 Nov 18
Torino
Tea Time Meeting with Pedro Reissig
Tea Time Meeting with Pedro Reissig
21 Nov 18
Pollenzo
Events on 24/11/2018
Open Day
Open Day
24 Nov 18
Pollenzo
Events on 26/11/2018
Tea Time Meeting with Jan Masschelein
Tea Time Meeting with Jan Masschelein
26 Nov 18
Pollenzo
Events on 27/11/2018
La cucina alessandrina attraverso i disegni di Cecilia Prete
La cucina alessandrina attraverso i disegni di Cecilia Prete
27 Nov 18
Pollenzo
Events on 28/11/2018
Vini e Terre di Borgogna
Vini e Terre di Borgogna
28 Nov 18
Pollenzo
Events on 30/11/2018
Coffee Sapiens
Coffee Sapiens
30 Nov 18
Pollenzo
Events on 02/12/2018
Politiche del Gusto
Politiche del Gusto
2 Dic 18
Palermo

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