La cucina vegetariana a Occidente e a Oriente

Italiano

Pietro Leemann, La cucina vegetariana a Occidente e a Oriente

La cultura vegetariana ha una tradizione di millenni. Si è sviluppata molto in oriente, sostenuta da filosofie e religioni soprattutto di India e Cina che vedono in quello stile alimentare uno strumento che favorisce il benessere a tutti i livelli.

Grandi personalità nella storia hanno abbracciato il vegetarianismo anche in occidente, per osservazioni socio culturali, intravedendo nella scelta benefici salutari e ambientali.

Nella lezione approfondiremo i vari aspetti, osservando un fenomeno in crescita esponenziale in tutto il mondo.


English

THURSDAY, November 24: Pietro Leemann, Vegetarian cuisine from East to West

Vegetarianism has a tradition of thousands of years. It was developed strongly in the Orient, supported by the philosophies and religions (especially in India and China) which see this lifestyle as a key tool to promote well-being on all levels.

Famous historical figures have embraced vegetarianism aswell in the Western world, thanks to socio-cultural observations discerning benefits for health and environment.

In the lesson we will deepen the various aspects, observing this around-the-world phenomenon in exponential growth.