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Home > Prossimi eventi / Upcoming events > Archivio eventi / Archive events

Archivio eventi / Archive events

Graduation

Feb 25

Graduation

25/02/2022 | 00:00

Tea Time Meeting with Elisia Menduni from Mieli Thun

Feb 21

Tea Time Meeting with Elisia Menduni from Mieli Thun

21/02/2022 | 17:30 - 18:30

OPEN DAY ONLINE

Feb 16

OPEN DAY ONLINE

16/02/2022 | 14:30 - 16:00

Feb 16

Open Day Online

16/02/2022 | 00:00

Tea Time Meeting with Lorenzo Tirelli and Bram Theodoor Anton Kerkhof

Feb 14

Tea Time Meeting with Lorenzo Tirelli and Bram Theodoor Anton Kerkhof

14/02/2022 | 17:30 - 18:30

Feb 09

Ecology of Happiness - Stefano Bartolini

09/02/2022 | 17:30 - 19:00

Feb 02

Local Value Chains: The Current State of Italian Food Heritage - Michele Filippo Fontefrancesco, Dauro Mattia Zocchi

02/02/2022 | 06:00 - 07:30

Cooks and Diets: The Kitchen Accounts of an Aristocratic Household in Florence, 1895-1904 - Olivier De Maret

Feb 02

Cooks and Diets: The Kitchen Accounts of an Aristocratic Household in Florence, 1895-1904 - Olivier De Maret

Aula Magna UNISG

02/02/2022 | 05:30 - 07:00

Cultivating your Career - For UNISG Students Only

Feb 02

Cultivating your Career - For UNISG Students Only

02/02/2022 - 16/02/2022 | Tutto il giorno

Sustainability matters – novel tools to transform education and businesses

Dic 13

Sustainability matters – novel tools to transform education and businesses

13/12/2021 | 14:00 - 16:00

SFYN EUROPE MEETING 2021

Dic 10

SFYN EUROPE MEETING 2021

10/12/2021 - 12/12/2021 | Tutto il giorno

Nov 24

Eating and Nutritional Disorders: General Overview and Possible Prospects - Andrea Pezzana, Cloè Dalla Costa

24/11/2021 | 18:00 - 19:30

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Eventi / Events

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5:15 PM - Navigating Complexity: Transdisciplinary Approaches to the Future of Gastronomy - with Raquel Mestre Cuesta, Constanza Diaz del Castillo Velasquez (Basque Culinary Center)
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9:00 AM - Festa per la Giornata Nazionale della Biodiversità di Interesse Agricolo e Alimentare della Regione Piemonte
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Navigating Complexity: Transdisciplinary Approaches to the Future of Gastronomy - with Raquel Mestre Cuesta, Constanza Diaz del Castillo Velasquez (Basque Culinary Center)
08 Mag
08/05/2025    
17:15 - 18:30
This presentation explores a perspective on the gastronomic system as a complex adaptive network in constant evolution. It examines how cultural, ecological, economic, and technological [...]
More Info
Territori, archivi audiovisivi e cultura agroalimentare
15 Mag
15/05/2025    
09:45 - 18:30
  • Conferenze e Seminari
Università di Scienze Gastronomiche di Pollenzo (UNISG) Piazza Vittorio Emanuele II, 9, 12042 Pollenzo CN   Responsabilità scientifica e organizzazione di Elena Testa (CSC-Archivio Nazionale [...]
More Info
Festa per la Giornata Nazionale della Biodiversità di Interesse Agricolo e Alimentare della Regione Piemonte
24 Mag
24/05/2025    
09:00 - 18:00
  EVENTO IN RETE PER LA BIODIVERSITÀ!   https://www.unisg.it/ricerca/germonte-6-valorizzazione-della-biodiversita-zootecnica-del-piemonte-attraverso-la-divulgazione/
More Info
Events on 08/05/2025
08 Mag
Navigating Complexity: Transdisciplinary Approaches to the Future of Gastronomy - with Raquel Mestre Cuesta, Constanza Diaz del Castillo Velasquez (Basque Culinary Center)
8 Mag 25
Events on 15/05/2025
15 Mag
Territori, archivi audiovisivi e cultura agroalimentare
15 Mag 25
Events on 24/05/2025
24 Mag
Festa per la Giornata Nazionale della Biodiversità di Interesse Agricolo e Alimentare della Regione Piemonte
24 Mag 25

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