On Wednesday February 13, at noon, in Aula Magna, the University of Gastronomic Sciences presents the guest chefs of the Unisg Academic Tables, our cafeteria!

Special guest: Karime Lopez, named The Best Female Chef 2019 Under 40 for Identità Golose Guide

Speakers:

  • Eugenio Signoroni, editor of Slow Food’s guide Osterie d’Italia
  • Nicola Perullo, associate professor of Aesthetics at the University of Gastronomic Sciences
  • Karime Lopez, executive chef at Gucci Osteria da Massimo Bottura
  • Carlo Petrini, president of the University of Gastronomic Sciences

Learn more >

***

Mercoledì 13 febbraio, alle ore 12, nell’Aula Magna dell’Università di Scienze Gastronomiche si tiene la presentazione del nuovo calendario degli chef ospiti alle Tavole Accademiche.

Ospite d’eccezione: Karime Lopez, miglior chef donna 2019 under 40 per la Guida Identità Golose

Intervengono:

  • Eugenio Signoroni, curatore della guida Osterie d’Italia di Slow Food
  • Nicola Perullo, professore associato di Estetica all’Università di Scienze Gastronomiche
  • Karime Lopez, executive chef di Gucci Osteria da Massimo Bottura
  • Carlo Petrini, presidente dell’ Università di Scienze Gastronomiche
Maggiori informazioni >

 

mensa5