UNISG – University of Gastronomic Sciences

Seguici sul web

  • Login
    • Assicurazione Qualità
    • Biblioteca Online
    • Moodle
    • Esse3 – Portale Didattico
    • Qualtrics, questionari online
    • Quick Presences
    • Tavole Accademiche
  • Contatti

Cerca

  • Ateneo
    • Storia & Missione
    • Organizzazione dell’Ateneo
    • Staff
    • Assicurazione della Qualità
    • Statuto e Regolamenti
    • Bilanci d’esercizio
    • Dona il tuo 5 × mille
    • Internazionalizzazione
    • Media & Press
    • Informativa Privacy
    • Whistleblowing
  • Corsi & Iscrizioni
    • Laurea Triennale in Scienze e Culture Gastronomiche
    • Laurea Magistrale in Food Industry Management
    • Master in New Food Thinking
    • Master in World Food Studies
    • Master in Food Communication & Marketing
    • Master in Agroecology and Food Sovereignty
    • Hybrid Master in Local Food Policy
    • Executive Master in Cultura e Management del vino
    • Executive Master in Circular Economy for Food
    • Foundation Year
    • Dottorato
    • Training & Experience
    • UNISG+
  • Docenti & Ricerca
    • Docenti
      • Docenti
      • Bandi & Avvisi
      • Formazione Docenti
      • Brain Gain Program
    • Ricerca
      • Ricerca Accademica
      • Report Pubblicazioni
      • Pubblicazioni Open Access
      • Comitato Etico per la Ricerca
      • Research day
    • Visiting Scholars and Researchers
    • Terza Missione
    • Rivista
    • International Society
  • Campus
    • Virtual Tour
    • Sensory, Behaviour and Cognition (SBC) Lab
    • Pollenzo Food Lab
    • La Banca del Vino
    • Biblioteca e Sala Studio
    • Mensa – Le Tavole Accademiche
    • Orti Educativi
  • Student Life
    • I Viaggi Didattici Unisg
    • Le Tavole Accademiche
    • Associazioni Studenti
    • Slow Food
    • Life in Bra
    • Unisg Voices
      • Articoli
      • Meet our Visiting Professors
    • Career Center
  • Servizi
    • Futuri studenti
      • Giornate di Orientamento e Open Day A.A. 2024/25
      • Finanziamenti Agevolati & Borse di Studio
      • Alloggio
      • International Student Start Point
    • Studenti
      • Mentoring
      • Career Center
      • Richiedi un Certificato
      • International Student Start Point
      • Bacheca
    • Alumni
      • Alumni Network
      • Career Center
      • AlmaLaurea
    • Disabilità e DSA
  • Magazine
  • Enti e Imprese

Seguici sul web

  • Login
    • Assicurazione Qualità
    • Biblioteca Online
    • Moodle
    • Esse3 – Portale Didattico
    • Qualtrics, questionari online
    • Quick Presences
    • Tavole Accademiche
  • Contatti

Cerca

Home > Prossimi eventi / Upcoming events > Archivio eventi / Archive events

Archivio eventi / Archive events

Mag 15

Territori, archivi audiovisivi e cultura agroalimentare

15/05/2025 | 09:45 - 18:30

Mag 08

Navigating Complexity: Transdisciplinary Approaches to the Future of Gastronomy - with Raquel Mestre Cuesta, Constanza Diaz del Castillo Velasquez (Basque Culinary Center)

08/05/2025 | 17:15 - 18:30

Ott 29

Food Logistics and Management

29/10/2024 | 11:15 - 13:15

Giu 27

Food Industry Monitor - Le performance delle aziende italiane del settore food & beverage

27/06/2024 | 10:30 - 13:00

Mag 31

Festa per la Giornata Nazionale della Biodiversità di Interesse Agricolo e Alimentare della Regione Piemonte

31/05/2024 | 00:00

Dic 05

La Cantina del Futuro - Pollenzo

05/12/2023 | 16:30 - 20:30

Nov 27

La Cantina del Futuro – Valpolicella

27/11/2023 | 16:30 - 20:30

Ott 12

Ecuador and the Andean Region: Identity, development, innovation and transmission of gastronomy - with Esteban Tapia Merino

12/10/2023 | 16:00 - 19:00

Lug 12

Conferenza stampa di presentazione del rinnovo del protocollo di intesa “Costruire insieme azioni e conoscenza sul sistema del cibo di Torino e del territorio metropolitano - Atlante del cibo di Torino metropolitana”

12/07/2023 | 12:00 - 17:00

Food Industry Monitor 2023

Lug 12

Food Industry Monitor 2023

12/07/2023 | 10:30 - 15:00

Lug 11

Cerimonia per i Sostenitori delle Borse di studio - 11 luglio 2023, Pollenzo

11/07/2023 | 16:30 - 20:00

Lug 10

Life Talks

10/07/2023 | 18:00 - 20:00

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

Eventi / Events

  • Prossimi eventi / Upcoming events
  • Archivio eventi / Archive events

Calendario / Calendar

Oggi
Lun
Mar
Mer
Gio
Ven
Sab
Dom
l
m
m
g
v
s
d
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5:00 PM - A tale of different plants. Bridging the gap between medicinal marijuana, edible cannabis and pharmaceutical cannabinoids
10
11
12
13
14
15
16
5:00 PM - Eating indigenous or devouring the indigenous? Integration, refusal and appropriation of Native food in the Mexican gastronomical tradition
17
11:00 AM - Essere Pollenzo, presentazione del primo Rapporto di Sostenibilità Unisg
18
19
20
21
22
23
5:00 PM - Online Bibliographic Resources at the UNISG Library
24
25
26
27
28
29
30
5:00 PM - Presentazione del volume di Laura Zanfrini The Challenge of Migration in a Janus-Faced Europe
31
1
2
3
A tale of different plants. Bridging the gap between medicinal marijuana, edible cannabis and pharmaceutical cannabinoids
A tale of different plants. Bridging the gap between medicinal marijuana, edible cannabis and pharmaceutical cannabinoids
09/10/2019    
17:00 - 18:30
Aula Magna UNISG
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
Giovanni Appendino in English The relevance of cannabinoids in medicine can hardly be underestimated, since their study led to the discovery of the endocannabinoid systems, [...]
More Info
Eating indigenous or devouring the indigenous? Integration, refusal and appropriation of Native food in the Mexican gastronomical tradition
Eating indigenous or devouring the indigenous? Integration, refusal and appropriation of Native food in the Mexican gastronomical tradition
16/10/2019    
17:00 - 18:45
Aula Magna UNISG
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
Davide Domenici in English The place of indigenous food habits within the Mexican gastronomical tradition has often been problematic. The seminar will provide a general [...]
More Info
Essere Pollenzo, presentazione del primo Rapporto di Sostenibilità Unisg
Essere Pollenzo, presentazione del primo Rapporto di Sostenibilità Unisg
17/10/2019    
11:00 - 14:00
Aula Magna UNISG
  • In evidenza
Giovedì 17 ottobre, alle ore 11:00, l'Università di Scienze Gastronomiche di Pollenzo presenta il primo Rapporto di Sostenibilità. L'Università di Pollenzo rappresenta un luogo di [...]
More Info
Online Bibliographic Resources at the UNISG Library
Online Bibliographic Resources at the UNISG Library
23/10/2019    
17:00 - 18:30
Aula Magna UNISG
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
in English ANNUAL SEMINAR PRESENTING THE ELECTRONIC JOURNALS AND ONLINE BIBLIOGRAPHIC RESOURCES AVAILABLE AT THE UNIVERSITY The training will explain research methods and how to [...]
More Info
Presentazione del volume di Laura Zanfrini The Challenge of Migration in a Janus-Faced Europe
Presentazione del volume di Laura Zanfrini The Challenge of Migration in a Janus-Faced Europe
30/10/2019    
17:00 - 18:30
Aula Magna UNISG
  • Conferenze e Seminari
  • In evidenza
with Laura Zanfrini e Massimiliano Monaci in English This book critically investigates the origins and consequences of the Janus-faced character of attitudes and policies towards [...]
More Info
Events on 09/10/2019
A tale of different plants. Bridging the gap between medicinal marijuana, edible cannabis and pharmaceutical cannabinoids
A tale of different plants. Bridging the gap between medicinal marijuana, edible cannabis and pharmaceutical cannabinoids
9 Ott 19
Pollenzo
Events on 16/10/2019
Eating indigenous or devouring the indigenous? Integration, refusal and appropriation of Native food in the Mexican gastronomical tradition
Eating indigenous or devouring the indigenous? Integration, refusal and appropriation of Native food in the Mexican gastronomical tradition
16 Ott 19
Pollenzo
Events on 17/10/2019
Essere Pollenzo, presentazione del primo Rapporto di Sostenibilità Unisg
Essere Pollenzo, presentazione del primo Rapporto di Sostenibilità Unisg
17 Ott 19
Pollenzo
Events on 23/10/2019
Online Bibliographic Resources at the UNISG Library
Online Bibliographic Resources at the UNISG Library
23 Ott 19
Pollenzo
Events on 30/10/2019
Presentazione del volume di Laura Zanfrini The Challenge of Migration in a Janus-Faced Europe
Presentazione del volume di Laura Zanfrini The Challenge of Migration in a Janus-Faced Europe
30 Ott 19
Pollenzo

Iscriviti alla newsletter

"*" indica i campi obbligatori

Privacy*
Sì, ho letto e acconsento alla informativa privacy
Newsletter

Corsi & Iscrizioni

  • Laurea Triennale
  • Corso di Laurea Magistrale
  • Master
  • Dottorato

In collaborazione con

  • Albergo dell’Agenzia
  • Agenzia di Pollenzo
  • Banca del Vino
  • Slow Food

Quick links

  • Media Gallery
  • Comunicati
  • Rassegna Stampa

contact UNISG Contact Center

Email

Compila l'apposito modulo

Telefono

+39 0172 458511 Lun - Ven ore 09-18
UNISG
UNISG – University of Gastronomic Sciences
Università degli Studi di Scienze Gastronomiche Piazza Vittorio Emanuele, 9 – Località Pollenzo, 12042, Bra (CN) – Italia | P.iva 03079180042 info@unisg.it | Contatti | Cookie Policy | Privacy | Whistleblowing | Credits