Online Open Day

ITALIAN VERSION BELOW

On Wednesday September 16th 2020 there’ll be a new Online Open Day on UNISG Master programs.

Here is the program schedule:

From 3:45 to 4:00pm general introduction and virtual tour of the Pollenzo Campus.

From 4:00 to 5:00pm live presentation of the following courses:

  • Master of Gastronomy: Creativity, Ecology and Education NB: in English
  • Master in Food Culture, Communication & Marketing NB: in English
  • Master in Agroecology and Food Sovereignty NB: in English
  • Master in Sviluppo per le imprese e i territori del cibo italiano NB: in Italian

From 5:00 to 6:00pm live presentation of the following courses:

  • Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility NB: in English
  • Master in Wine Culture and Communication NB: in English
  • Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts NB: in English

During the presentations guests can send their messages and\or ask their questions.

All the videos and the live course presentations will be recorded for later viewing and available on UNISG website.

You must book your place in advance. On the day of the Online Open Day, registered guests will receive a confirmation e-mail and the access link.

Reservations for the Online Open Day on Wednesday 16th September are closed

For further information: +39 0172 458574 | info_student@unisg.it


Il prossimo Open Day si svolgerà in modalità online mercoledì 16 settembre per presentare i programmi Master.

Ecco il programma:

Dalle 15:45 alle 16:00 introduzione generale e tour virtuale del Campus di Pollenzo.

Dalle 16:00 alle 17:00 presentazione in diretta dei seguenti corsi:

  • Master of Gastronomy: Creativity, Ecology and Education NB: in lingua inglese
  • Master in Food Culture, Communication & Marketing NB: in lingua inglese
  • Master in Agroecology and Food Sovereignty NB: in lingua inglese
  • Master in Sviluppo per le imprese e i territori del cibo italiano NB: in lingua italiana

Dalle 17:00 alle 18:00 presentazione in diretta dei seguenti corsi:

  • Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility NB: in lingua inglese
  • Master in Wine Culture and Communication NB: in lingua inglese
  • Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts NB: in lingua inglese

Durante le presentazioni sarà possibile intervenire per domande e messaggi.

Tutte le presentazioni sono registrate e nei giorni successivi i video saranno disponibili sul sito UNISG.

La prenotazione è obbligatoria. Il giorno stesso dell’evento i prenotati ricevono via e-mail i link per accedere alle presentazioni.

Le prenotazioni per la Giornata Aperta Online di mercoledì 16 settembre sono chiuse

Per maggiori informazioni: +39 0172 458574 | info_student@unisg.it