Mar 16

Caporalato e sfruttamento: la responsabilità della filiera agroalimentare

16/03/2022 | 14:00 - 16:00

Mar 16

Passion, Intuition and Professionalism in the Hospitality Industry: A Chat with Roberto Costa

Aula Magna UNISG

16/03/2022 | 17:30 - 19:00

UNISG – University of Gastronomic Sciences

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Home > Prossimi eventi / Upcoming events

Eventi - 16 Mar 22

Mar 16

Caporalato e sfruttamento: la responsabilità della filiera agroalimentare

16/03/2022 | 14:00 - 16:00

Mar 16

Passion, Intuition and Professionalism in the Hospitality Industry: A Chat with Roberto Costa

Aula Magna UNISG

16/03/2022 | 17:30 - 19:00

Eventi / Events

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  • Archivio eventi / Archive events

Calendario / Calendar

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s
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28
10:30 AM - Circular Economy For Beer - il caso Baladin
2:30 PM - Come i birrifici artigianali possono avvicinarsi al mercato crafty
5:30 PM - Cultivating your Career
29
3:45 PM - L'agricoltura Simbiotica, nuovo modello agricolo e certificazione per la filiera della birra
30
5:30 PM - Edible Wild Plants for Food and Health: Rosario Schicchi
31
2:00 PM - Il lavoro degli stranieri in agricoltura, il contrasto allo sfruttamento lavorativo e gli effetti della sanatoria 2020
1
2
3
4
5
5:00 PM - Roundtable - War in Ukraine: A Discussion on Self-determination and Food Sustainability
6
2:00 PM - International human rights protection in agribusiness: challenges in law and practice
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12
5:30 PM - A Guide for Hungry Brains: Neuroscience and Food: Carol Coricelli
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20
2:00 PM - Labour market integration of asylum seekers and refugees
5:45 PM - Terra & Tech
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5:30 AM - Book presentation: Vestire buono, pulito e giusto: Dario Casalini
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26
27
5:30 PM - Gastronazionalismo: Why did Europe become indegistible? - Michele Fino e Anna Claudia Cecconi
28
29
3:00 PM - Laurea Honoris Causa a Sveva Sagramola
30
12:00 AM - Open day in Pollenzo
1
Circular Economy For Beer - il caso Baladin
Circular Economy For Beer - il caso Baladin
28/03/2022    
10:30 - 11:00
  • Conferenze e Seminari
UNISG al Beer & Food Attraction Rimini, Beer&Food Arena - Pad. C5 Vieni a scoprire il progetto Briciola: Baladin Briciola è la naturale espressione di un incontro [...]
More Info
Come i birrifici artigianali possono avvicinarsi al mercato crafty
Come i birrifici artigianali possono avvicinarsi al mercato crafty
28/03/2022    
14:30 - 15:00
  • Conferenze e Seminari
UNISG al Beer & Food Attraction Rimini, Beer&Tech Arena - Pad. A3 La birra artigianale vale il 4% del mercato dell’intero settore brassicolo. I tanti [...]
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Cultivating your Career
Cultivating your Career
28/03/2022    
17:30
  • Workshops
Are you a UNISG student and ready to plant the seeds for a great career? We are happy to invite you to our new Career Training [...]
More Info
L'agricoltura Simbiotica, nuovo modello agricolo e certificazione per la filiera della birra
29 Mar
29/03/2022    
15:45 - 16:15
  • Conferenze e Seminari
UNISG al Beer & Food Attraction Rimini, Beer&Tech Arena - Pad. A3 L’Agricoltura Simbiotica è un sistema di produzione agroalimentare che mira al ripristino, mantenimento, [...]
More Info
Edible Wild Plants for Food and Health: Rosario Schicchi
30 Mar
30/03/2022    
17:30 - 19:00
Aula Magna UNISG
  • Conferenze e Seminari
IN ITALIAN (WITH SIMULTANEOUS TRANSLATION IN ENGLISH) AULA MAGNA TIME: 5,30pm - 7pm Edible wild plants can be an important resource for the area where [...]
More Info
Il lavoro degli stranieri in agricoltura, il contrasto allo sfruttamento lavorativo e gli effetti della sanatoria 2020
31 Mar
31/03/2022    
14:00 - 16:00
  • Conferenze e Seminari
This conference is part of the Human Rights and Migration Law Clinic Migration, agribusiness and human rights Law seminars 2021/2022 organized with the Univeristy of [...]
More Info
Roundtable - War in Ukraine: A Discussion on Self-determination and Food Sustainability
05 Apr
05/04/2022    
17:00 - 19:00
  • Conferenze e Seminari
Answering to the urgency to talk about the situation in Ukraine from a UNISG perspective, on Tuesday 5th April, from 5 p.m. to 7 p.m., Prof. Andrea [...]
More Info
International human rights protection in agribusiness: challenges in law and practice
06 Apr
06/04/2022    
14:00 - 16:00
  • Conferenze e Seminari
This conference is part of the Human Rights and Migration Law Clinic Migration, agribusiness and human rights Law seminars 2021/2022 organized with the Univeristy of [...]
More Info
A Guide for Hungry Brains: Neuroscience and Food: Carol Coricelli
12 Apr
12/04/2022    
17:30 - 19:00
  • Conferenze e Seminari
IN ENGLISH AULA MAGNA TIME: 5,30pm - 7pm Cooking appears to be an exclusively human ability, and the domestication of fire to cook food led [...]
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Labour market integration of asylum seekers and refugees
20 Apr
20/04/2022    
14:00 - 16:00
  • Conferenze e Seminari
This conference is part of the Human Rights and Migration Law Clinic Migration, agribusiness and human rights Law seminars 2021/2022 organized with the Univeristy of [...]
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Terra & Tech
20 Apr
20/04/2022    
17:45
  • Conferenze e Seminari
Mercoledì 20 aprile, alle 17.45 a Pollenzo presso l'Università di Scienze Gastronomiche, si terrà l'incontro "Terra &Tech" promosso dall'Associazione Filiera Futura, in collaborazione con l'Università [...]
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Book presentation: Vestire buono, pulito e giusto: Dario Casalini
21 Apr
21/04/2022    
05:30 - 07:00
  • Conferenze e Seminari
IN ENGLISH AULA MAGNA TIME: 5,30pm - 7pm Vestire buono, pulito e giusto ("Wearing good, clean and fair") takes a critical look at the global textile [...]
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Gastronazionalismo: Why did Europe become indegistible? - Michele Fino e Anna Claudia Cecconi
Gastronazionalismo: Why did Europe become indegistible? - Michele Fino e Anna Claudia Cecconi
27/04/2022    
17:30 - 19:00
  • Conferenze e Seminari
Event cancelled  IN ENGLISH AULA MAGNA TIME: 5,30 pm - 7pm Michele Antonio Fino and Anna Claudia Cecconi's new book, Gastronazionalismo, calls into question a series [...]
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Laurea Honoris Causa a Sveva Sagramola
Laurea Honoris Causa a Sveva Sagramola
29/04/2022    
15:00 - 17:30
  • Conferenze e Seminari
*English below*   Venerdì 29 aprile alle ore 15 si svolge la Cerimonia di conferimento della Laurea Honoris Causa a Sveva Sagramola presso l'Agenzia di Pollenzo. Leggi il comunicato [...]
More Info
Open day in Pollenzo
Open day in Pollenzo
30/04/2022    
00:00
  • Conferenze e Seminari
Do you want to participate to our Open Days?  The Open Days on campus take place in Pollenzo during the morning from 9.00 to 13.00 [...]
More Info
Events on 28/03/2022
Circular Economy For Beer - il caso Baladin
Circular Economy For Beer - il caso Baladin
28 Mar 22
Come i birrifici artigianali possono avvicinarsi al mercato crafty
Come i birrifici artigianali possono avvicinarsi al mercato crafty
28 Mar 22
Cultivating your Career
Cultivating your Career
28 Mar 22
Events on 29/03/2022
29 Mar
L'agricoltura Simbiotica, nuovo modello agricolo e certificazione per la filiera della birra
29 Mar 22
Events on 30/03/2022
30 Mar
Edible Wild Plants for Food and Health: Rosario Schicchi
30 Mar 22
Pollenzo
Events on 31/03/2022
31 Mar
Il lavoro degli stranieri in agricoltura, il contrasto allo sfruttamento lavorativo e gli effetti della sanatoria 2020
31 Mar 22
Events on 05/04/2022
05 Apr
Roundtable - War in Ukraine: A Discussion on Self-determination and Food Sustainability
5 Apr 22
Events on 06/04/2022
06 Apr
International human rights protection in agribusiness: challenges in law and practice
6 Apr 22
Events on 12/04/2022
12 Apr
A Guide for Hungry Brains: Neuroscience and Food: Carol Coricelli
12 Apr 22
Events on 20/04/2022
20 Apr
Labour market integration of asylum seekers and refugees
20 Apr 22
20 Apr
Terra & Tech
20 Apr 22
Events on 21/04/2022
21 Apr
Book presentation: Vestire buono, pulito e giusto: Dario Casalini
21 Apr 22
Events on 27/04/2022
Gastronazionalismo: Why did Europe become indegistible? - Michele Fino e Anna Claudia Cecconi
Gastronazionalismo: Why did Europe become indegistible? - Michele Fino e Anna Claudia Cecconi
27 Apr 22
Events on 29/04/2022
Laurea Honoris Causa a Sveva Sagramola
Laurea Honoris Causa a Sveva Sagramola
29 Apr 22
Events on 30/04/2022
Open day in Pollenzo
Open day in Pollenzo
30 Apr 22

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