UNISG – University of Gastronomic Sciences

Seguici sul web

  • Login
    • Assicurazione Qualità
    • Biblioteca Online
    • Moodle
    • Esse3 – Portale Didattico
    • Qualtrics, questionari online
    • Quick Presences
    • Tavole Accademiche
  • Contatti
  • English

Cerca

  • Ateneo
    • Storia & Missione
    • Organizzazione dell’Ateneo
    • Staff
    • Assicurazione della Qualità
    • Statuto e Regolamenti
    • Bilanci d’esercizio
    • Dona il tuo 5 × mille
    • Relazioni Internazionali
    • Media & Press
    • Informativa Privacy
  • Corsi & Iscrizioni
    • Laurea Triennale in Scienze e Culture Gastronomiche
    • Laurea Magistrale in Sustainable Food Innovation & Management
    • Laurea Magistrale in International Gastronomies and Food Geo-Politics
    • Master in New Food Thinking
    • Master of Gastronomy: World Food Cultures and Mobility
    • Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts
    • Master in Food Culture, Communication & Marketing
    • Master in Wine & Spirits
    • Master in Agroecology and Food Sovereignty
    • Master in Contemporary Food Heritage
    • Executive Master in Cultura e Management del vino
    • Specializing Master in Design for Food
    • Dottorato
    • Training & Experience
    • UNISG+
  • Docenti & Ricerca
    • Docenti
      • Docenti
      • Bandi & Avvisi
      • Formazione Docenti
      • Brain Gain Program
    • Ricerca
      • Ricerca Accademica
      • Report Pubblicazioni
      • Archivio pubblicazioni progetti di ricerca
      • Comitato Etico
      • Research day
    • Visiting Scholars and Researchers
    • Terza Missione
    • Rivista
  • Campus
    • Virtual Tour
    • Laboratorio di Analisi Sensoriale
    • Laboratorio Cinema
    • Pollenzo Food Lab
    • La Banca del Vino
    • Biblioteca e Sala Studio
    • Mensa – Le Tavole Accademiche
    • Orti Educativi
  • Student Life
    • I Viaggi Didattici Unisg
    • Le Tavole Accademiche
    • Associazioni Studenti
    • Local – Our Food Store
    • Slow Food
    • Life in Bra
    • Unisg Voices
      • Articoli
      • Meet our Visiting Professors
    • Career Center
  • Servizi
    • Futuri studenti
      • Giornate Aperte A.A. 2022/23
      • Finanziamenti Agevolati & Borse di Studio
      • Alloggio
      • Procedure Burocratiche
    • Studenti
      • Mentoring
      • Career Center
      • Richiedi un Certificato
      • Procedure Burocratiche
      • Bacheca
    • Alumni
      • Alumni Network
      • Career Center
      • AlmaLaurea
      • Accertamento Dati Carriera
    • Enti Terzi
      • Accertamento Dati Carriera
    • Disabilità e DSA
  • Magazine
  • Enti e Imprese

Seguici sul web

  • Login
    • Assicurazione Qualità
    • Biblioteca Online
    • Moodle
    • Esse3 – Portale Didattico
    • Qualtrics, questionari online
    • Quick Presences
    • Tavole Accademiche
  • Contatti
  • English

Cerca

Home > Prossimi eventi / Upcoming events

Eventi - 2 Feb 22

Cultivating your Career - For UNISG Students Only

Feb 02

Cultivating your Career - For UNISG Students Only

02/02/2022 - 16/02/2022 | Tutto il giorno

Cooks and Diets: The Kitchen Accounts of an Aristocratic Household in Florence, 1895-1904 - Olivier De Maret

Feb 02

Cooks and Diets: The Kitchen Accounts of an Aristocratic Household in Florence, 1895-1904 - Olivier De Maret

Aula Magna UNISG

02/02/2022 | 05:30 - 07:00

Feb 02

Local Value Chains: The Current State of Italian Food Heritage - Michele Filippo Fontefrancesco, Dauro Mattia Zocchi

02/02/2022 | 06:00 - 07:30

Eventi / Events

  • Prossimi eventi / Upcoming events
  • Archivio eventi / Archive events

Calendario / Calendar

Today
Lun
Mar
Mer
Gio
Ven
Sab
Dom
l
m
m
g
v
s
d
31
1
2
5:30 AM - Antibiotic Resistance and Food Production: Historical and Philosophical Perspectives - with Flavio D'Abramo
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5:30 PM - Book Presentation: Dai vini tipici al testo unico - with Francesco Benatti (author) Michele Fino (discussant)
17
18
11:00 AM - Ezio Mauro presenta il suo libro “L’anno del Fascismo – 1922. Cronache della Marcia su Roma”
19
20
21
22
23
5:30 PM - Book Presentation: Vite provvisorie (“Provisional lives”) - with Marco Buttino (autore) Gabriele Proglio (discussant)
24
25
26
27
28
29
30
5:30 PM - Elements, the Fundamental Building Blocks: Shortages, Dispersion and Recycling - with Elio Giamello
1
2
3
4
Antibiotic Resistance and Food Production: Historical and Philosophical Perspectives - with Flavio D'Abramo
02 Nov
02/11/2022    
05:30 - 06:30
  • Conferenze e Seminari
IN ENGLISH AULA MAGNA TIME: 5,30pm - 6,30pm CFU 0,15 The antibiotic-resistance emergency derives from the ability of microorganisms to rapidly adapt to their environment, including developing [...]
More Info
Book Presentation: Dai vini tipici al testo unico - with Francesco Benatti (author) Michele Fino (discussant)
16 Nov
16/11/2022    
17:30 - 18:30
  • Conferenze e Seminari
IN ITALIAN AULA MAGNA TIME: 5,30pm - 6,30pm CFU 0,15 The book outlines a historical profile of the evolution of the laws protecting designations of origin for [...]
More Info
Ezio Mauro presenta il suo libro “L’anno del Fascismo – 1922. Cronache della Marcia su Roma”
Ezio Mauro presenta il suo libro “L’anno del Fascismo – 1922. Cronache della Marcia su Roma”
18/11/2022    
11:00 - 12:00
  • Conferenze e Seminari
Ezio Mauro, giornalista e scrittore, già direttore de’ La Stampa e di Repubblica, sarà ospite dell’Università di Scienze Gastronomiche di Pollenzo, per uno incontro specialmente dedicato [...]
More Info
Book Presentation: Vite provvisorie (“Provisional lives”) - with Marco Buttino (autore) Gabriele Proglio (discussant)
23 Nov
23/11/2022    
17:30 - 18:30
  • Conferenze e Seminari
IN ITALIAN AULA MAGNA TIME: 5,30pm - 6,30pm CFU 0,15 Thousands of migrants who have come to Europe from Africa as refugees or asylum seekers work to [...]
More Info
Elements, the Fundamental Building Blocks: Shortages, Dispersion and Recycling - with Elio Giamello
30 Nov
30/11/2022    
17:30 - 18:30
  • Conferenze e Seminari
IN ENGLISH AULA MAGNA TIME: 5,30pm - 6,30pm CFU 0,15 The conversation will focus on the 90 stable elements classified in Mendeleev’s well-known periodic table. These are [...]
More Info
Events on 02/11/2022
02 Nov
Antibiotic Resistance and Food Production: Historical and Philosophical Perspectives - with Flavio D'Abramo
2 Nov 22
Events on 16/11/2022
16 Nov
Book Presentation: Dai vini tipici al testo unico - with Francesco Benatti (author) Michele Fino (discussant)
16 Nov 22
Events on 18/11/2022
Ezio Mauro presenta il suo libro “L’anno del Fascismo – 1922. Cronache della Marcia su Roma”
Ezio Mauro presenta il suo libro “L’anno del Fascismo – 1922. Cronache della Marcia su Roma”
18 Nov 22
Events on 23/11/2022
23 Nov
Book Presentation: Vite provvisorie (“Provisional lives”) - with Marco Buttino (autore) Gabriele Proglio (discussant)
23 Nov 22
Events on 30/11/2022
30 Nov
Elements, the Fundamental Building Blocks: Shortages, Dispersion and Recycling - with Elio Giamello
30 Nov 22

Iscriviti alla newsletter

Corsi & Iscrizioni

  • Laurea Triennale
  • Corsi di Laurea Magistrale
  • Master
  • Dottorato

In collaborazione con

  • Albergo dell’Agenzia
  • Agenzia di Pollenzo
  • Banca del Vino
  • Slow Food

Quick links

  • Ufficio Comunicazione Unisg
  • Media Gallery
  • Comunicati
  • Rassegna Stampa

contact UNISG Contact Center

Email

Compila l'apposito modulo

Telefono

+39 0172 458511 Lun - Ven ore 09-18
UNISG
UNISG – University of Gastronomic Sciences
Università degli Studi di Scienze Gastronomiche
Piazza Vittorio Emanuele, 9 – Località Pollenzo, 12042, Bra (CN) – Italia | P.iva 03079180042
info@unisg.it | Contatti | Cookie Policy | Privacy | Credits