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Research Grants
In accordance with Article 22 of Italian Law no. 240 of December 30, 2010, the University of Gastronomic Sciences may confer grants for research activity assignments, as long as it remains within budgetary constraints and follows the correct provisions regarding appropriate comparative evaluation procedures and public announcement of proceedings.
Research Grants
Proceedings Underway
DR 476/23
Announcement of the selection procedure for activation of a research grant at the University of Gastronomic Sciences within the project: Horizon 2020 School Food for Change (SF4C) – SSD AGR/15 – Food Science and Technology.
Application deadline: 26/10/2023.
DR_476_2023-Bando assegno di ricerca_School Food 4 Change_AGR-15_ENG
All. A_Announcement_School Food 4 Change_AGR-15
DR 471/23
Announcement of selection procedure for the position of researcher at the University of Gastronomic Sciences in the Healthy Municipal Soils (HuMUS) project SSD AGR/02 – Agronomy and herbaceous crops.
Application deadline: 26/06/2023.
DR_471_2023-Bando assegno di ricerca_AGR-02_ENG
Completed Proceedings
DR 454/23
Announcement of selection procedure for the position of researcher at the University of Gastronomic Sciences in the Healthy Municipal Soils (HuMUS) project SSD AGR/02 – Agronomy and herbaceous crops.
Application deadline: 16/04/2023
DR 447/23
Announcement of selection procedure for the position of researcher at the University of Gastronomic Sciences in the Healthy Municipal Soils (HuMUS) project SSD AGR/02 – Agronomy and herbaceous crops
Application deadline: 28/02/2023
DR 420/22
Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche.
Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile
PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006
Application deadline: 7/12/2022
DR_420_2022-Bando assegno di ricerca_IUS-13
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_IUS-13
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_IUS-13
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_IUS-13
DR 419/22
Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche.
Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile
PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006
Application deadline: 20/12/2022
DR_419_2022-Bando assegno di ricerca_M_DEA-01
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_DEA-01
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_DEA-01
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_DEA-01
DR 418/22
Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche.
Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile
PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006
Application deadline: 20/12/2022
DR_418_2022-Bando assegno di ricerca_M_FIL-04
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_FIL-04
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_FIL-04
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_FIL-04
DR 417/22
Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche.
Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile
PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006
Application deadline: 28/11/2022.
DR_417_2022-Bando assegno di ricerca_ICAR-13
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_ICAR-13
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_ICAR-13
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_ICAR-13
DR 416/22
Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche.
Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile
PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006
Application deadline: 20/12/2022
DR_416_2022-Bando assegno di ricerca_AGR-15
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15
DR 399/22
Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche nell’ambito del progetto H2020 “School Food 4 Change: shifting school meals and schools into a new paradigm, addressing public health and territorial, social and environmental resilience” – SSD CAR/13 Disegno Industriale.
Scadenza domande: 26/09/2022.
DR_399_2022-Bando assegno di ricerca_School Food 4 Change
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_School Food 4 Changel
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_School Food 4 Change
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_School Food 4 Change
DR_402_22 Decreto Nomina commissione assegno_School Food 4 Change
DR 397/22
Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno di ricerca per lo svolgimento di attività di ricerca relativa al progetto “FEAST – Food systems that support transitions to hEalthy And Sustainable dieTs”, SSD AGR/15.
Application deadline: 11/08/2022.
DR_397-2022-Bando assegno di ricerca_AGR-15_FEAST
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15_FEAST
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15_FEAST
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15_FEAST
DR 389/22
Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca relativa al progetto “ERS-MAFS – Educating the next generation of professionals in the agrifood system”, SSD AGR/02.
Scadenza domande: 11/07/2022.
DR_389-2022-Bando assegno di ricerca_AGR-02
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-02
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-02
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-02
Research Grants Co-Funded by the Fondazione CRT: Alfieri Project
Further to the agreement between the University of Gastronomic Sciences and the Fondazione CRT for the activation of research grants within the Alfieri project, UNISG has officially announced the following comparative evaluation proceedings for the selection of grant recipients.
Proceedings Underway
Completed Proceedings
Research Grants Co-Funded by the Fondazione CRT: Master dei Talenti Project
Further to the agreement between the University of Gastronomic Sciences and the Fondazione CRT for the activation of research grants within the Master dei Talenti project, aimed at increasing UNISG’s internationalization, the university has officially announced the following comparative evaluation proceedings for the selection of grant recipients.
Proceedings Underway
Completed Proceedings
Research Grants Co-Funded by the Region of Piedmont
Proceedings Underway
Research Grants Funded by H2020
Proceedings Underway
DR 293/21 - Progetto Realising Dynamic Value Chains for Underutilised Crops (RADIANT)
Announcement of selection procedure for the position of researcher at the University of Gastronomic Sciences for research grant as part of the Realising Dynamic Value Chains for Underutilised Crops (RADIANT), under the funding program and grant code HORIZON 2020 SFS-01-2020 subtopic c: From Agrobiodiversity to Dynamic Value Chains;
DR_293_2021-Bando assegno di ricerca_RADIANT_ENG
All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_RADIANT
All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_RADIANT
All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_RADIANT
Application Deadline: 21/03/2021