In accordance with Article 22 of Italian Law no. 240 of December 30, 2010, the University of Gastronomic Sciences may confer grants for research activity assignments, as long as it remains within budgetary constraints and follows the correct provisions regarding appropriate comparative evaluation procedures and public announcement of proceedings.

Research Grants

DR 454/23

Announcement of selection procedure for the position of researcher at the University of Gastronomic Sciences in the Healthy Municipal Soils (HuMUS) project SSD AGR/02 – Agronomy and herbaceous crops.

Application deadline: 16/04/2023

DR_454_2023-Bando assegno di ricerca_AGR-02_ENG

All. A_Announcement_AGR-02

All. B_Announcement_AGR-02

All. C_Announcement_AGR-02

DR 447/23

Announcement of selection procedure for the position of researcher at the University of Gastronomic Sciences in the Healthy Municipal Soils (HuMUS) project SSD AGR/02 – Agronomy and herbaceous crops

Application deadline: 28/02/2023

DR_447_2023-Bando assegno di ricerca_AGR-02_ENG

All. A_Announcement_AGR-02

All. B_Announcement_AGR-02

All. C_Announcement_AGR-02

DR 420/22

Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche. 

Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile

PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006

Application deadline: 7/12/2022

DR_420_2022-Bando assegno di ricerca_IUS-13

All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_IUS-13

All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_IUS-13

All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_IUS-13

DR_425_22 Decreto Nomina commissione assegno_IUS-13

DR_432_22-Decreto Approvazione atti_IUS-13

DR 419/22

Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche. 

Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile

PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006

Application deadline: 20/12/2022

DR_419_2022-Bando assegno di ricerca_M_DEA-01

All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_DEA-01

All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_DEA-01

All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_DEA-01

DR_437_23 Decreto Nomina commissione assegno_M_DEA-01

DR_450_23-Decreto Approvazione atti_M_DEA-01

DR 418/22

Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche. 

Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile

PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006

Application deadline: 20/12/2022

DR_418_2022-Bando assegno di ricerca_M_FIL-04

DR_422_2022-Rettifica Art. 6 – termine presentazione delle candidature_Bando assegno di ricerca_M_FIL-04

All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_FIL-04

All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_FIL-04

All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_M_FIL-04

DR_434_22 Decreto Nomina commissione assegno_M_FIL-04

DR_441_23-Decreto Approvazione atti_Assegno_M_FIL-04

DR 417/22

Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche. 

Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile

PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006

Application deadline: 28/11/2022.

DR_417_2022-Bando assegno di ricerca_ICAR-13

All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_ICAR-13

All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_ICAR-13

All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_ICAR-13

DR_423_22 Decreto Nomina commissione assegno_ICAR-13

DR_431_22-Decreto Approvazione atti_ICAR-13

DR 416/22

Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche. 

Titolo del progetto: Nord Ovest Digitale E Sostenibile

PNRR – M4C2. Avviso: 3277 del 30/12/2021. CUP PNRR: B73D21015000006

Application deadline: 20/12/2022

DR_416_2022-Bando assegno di ricerca_AGR-15

All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15

All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15

All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15

DR_435_22 Decreto Nomina commissione assegno_AGR-15

DR_440_23-Decreto Approvazione atti_AGR-15

DR 399/22

Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca presso l’Università degli Studi di Scienze Gastronomiche nell’ambito del progetto H2020 “School Food 4 Change: shifting school meals and schools into a new paradigm, addressing public health and territorial, social and environmental resilience” – SSD CAR/13 Disegno Industriale.

Scadenza domande: 26/09/2022.

DR_399_2022-Bando assegno di ricerca_School Food 4 Change

All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_School Food 4 Changel

All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_School Food 4 Change

All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_School Food 4 Change

DR_402_22 Decreto Nomina commissione assegno_School Food 4 Change

DR_411_22-Decreto Approvazione atti_School Food 4 Change

DR 397/22

Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno di ricerca per lo svolgimento di attività di ricerca relativa al progetto “FEAST – Food systems that support transitions to hEalthy And Sustainable dieTs”, SSD AGR/15.

Application deadline: 11/08/2022.

DR_397-2022-Bando assegno di ricerca_AGR-15_FEAST

All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15_FEAST

All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15_FEAST

All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-15_FEAST

DR_398-22 Decreto Nomina commissione Assegno_Ricerca_AGR-15

DR_401_22-Decreto Approvazione atti_FEAST_AGR-15

DR 389/22

Procedura di selezione pubblica per il conferimento di un assegno per lo svolgimento di attività di ricerca relativa al progetto “ERS-MAFS – Educating the next generation of professionals in the agrifood system”, SSD AGR/02.

Scadenza domande: 11/07/2022.

DR_389-2022-Bando assegno di ricerca_AGR-02

All. A_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-02

All. B_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-02

All. C_Valut.Comp.Assegno Ricerca_AGR-02

DR_391-22 Decreto Nomina commissione assegno_AGR-02

DR_396_22-Decreto Approvazione atti_AGR-02

Research Grants Co-Funded by the Fondazione CRT: Alfieri Project

Further to the agreement between the University of Gastronomic Sciences and the Fondazione CRT for the activation of research grants within the Alfieri project, UNISG has officially announced the following comparative evaluation proceedings for the selection of grant recipients.

Nessuna procedura

Research Grants Co-Funded by the Fondazione CRT: Master dei Talenti Project

Further to the agreement between the University of Gastronomic Sciences and the Fondazione CRT for the activation of research grants within the Master dei Talenti project, aimed at increasing UNISG’s internationalization, the university has officially announced the following comparative evaluation proceedings for the selection of grant recipients.

Nessuna procedura

Research Grants Co-Funded by the Region of Piedmont

Nessuna procedura

Research Grants Funded by H2020

Nessuna procedura