In arrivo 24 “Masterizzati” UNISG!

graduation

Venerdì 8 novembre all’Università di Scienze Gastronomiche discutono le loro tesi e ricevono il diploma di Master ben 24 studenti provenienti da tutto il mondo. Ecco i loro nomi e le loro tesi:

 

Master in Food Culture and Communications: Media, Representation and High-Quality Food

  • Maria Estela Corral Coronel dall’Ecuador discute la tesi dal titolo “Slow Travel: A Reality in Practice?”.
  • Madeleine De Witt dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “The Theater of Food: An Exploration of Perceptions of Food Production”.
  • Rosida Francescotti dal Regno Unito discute la tesi dal titolo “Chasing Ceretto”.
  • Matylda Grzelak dalla Polonia discute la tesi dal titolo “Region promotes product? Product promotes region? Creating the cru: The case of Pomeranian cheese”.
  • Jessie Gubbins dall’australia discute la tesi dal titolo “Unlabeled Quality: A Discussion of the Producer’s and Consumer’s Relationship to Food”.
  • Gabriel Jefferies dal Canada discute la tesi dal titolo “Anthroposophy & Alchemy in Alba”.
  • Katherine Johnston dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “Tradition to Innovation: Case studies on the role of vintage varietals in the shifting communication strategies of Piemontese winemakers”.
  • Katharina Korinek dall’ Austria discute la tesi dal titolo “Get the “Most” out of it: About Austrian Most and British cider. An approach to trends to revaluate a regional product in a national market”.
  • Sarah Krobath dall’ Austria discute la tesi dal titolo “Challenging Conventions in Wine Criticism: A contemporary Attempt to popularize wine among young adults”.
  • Kristen Martin dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “Slow Food–Food Writing: An American’s Attempt to Write About Food as Italians Talk About Food”
  • Charlotte Myer dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “Rebuilding and Repurposing South Devon’s Local Food Economy”.
  • Deborah Oleynik dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “Pig Fat – Friend or Foe?”.
  • Maria Pasotti dall’Italia discute la tesi dal titolo “The convergence of exceptional factors in a sublime nectar: Lake Garda and its olive groves”.
  • Alessandra Roversi dalla Svizzera discute la tesi dal titolo “Visceral diplomacy: how governments use food to engage with foreign audiences”.
  • Edith Salminen dalla Finlandia discute la tesi dal titolo “Finding Nordic Coconut: The Chef-Farmer/Agrochef Project”.
  • Tanya Tanya dall’India discute la tesi dal titolo “Perceptions and behaviour of consumers towards organic food in Mumbai, India”.
  • Julie Zyromski dal Canada discute la tesi dal titolo “Do wines from Québec stand a chance of becoming recognized internationally?”

 

Master in Food Culture and Communications: Food, Place, and Identity

  • Alexandra Emanuelli dal Canada discute la tesi dal titolo “Widening Cultural Interest in Uncommon Foods and the Potential Impact for Slow Food”.
  • Luna Ferrari dall’Italia discute la tesi dal titolo “The Evolution of a role: from nurturer to small screen houswife, from fire farmer to celebrity-chef”.
  • Gai Lai Mitwichan dalla Thailandia discute la tesi dal titolo “Street food of Bangkok: from canals to streets”.
  • Sarah Munly dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “My Milk, My Taste” : an exploration of terroir in Oregon artisanal Cheesemaking”.
  • Nicholas Phelps dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “Food, Place, and Identity: an examination and evaluation of our stream title”.
  • Elisabeth Sievers dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “In search of Falerno: a study in ancient Vintage, varietal, and palate”.
  • Sara Silvestri dagli Stati Uniti discute la tesi dal titolo “The benefits of of animal welfare : creating alliances and convincing communications campaigns within the Food Movement”.